Futbol Emotion, nou patrocinador de l’escola de futbol base de l’UE Gardeny

La botiga online de roba esportiva especialitzada en futbol, Futbol Emotion, es converteix en el patrocinador principal de l’escola de futbol base de l’UE Gardeny.

Futbol Emotion i l’UE Gardeny arriben a un acord de patrocini per aparèixer a totes les equipacions dels equips de futbol base del club lleidatà.

A més, amb aquest acord, s’aconsegueix dotar a tota l’escola de futbol base d’equipacions de la marca de roba esportiva espanyola referent com és SP. Fet que permetrà a tots els jugadors disposar d’equipament de qualitat per aquesta temporada.

Finalment, agraïm en nom del club, directiva, equip tècnic, treballadors, col·laboradors, jugadors i altres persones vinculades, el compromís adquirit per Futbol Emotion que permet gaudir d’aquest esport a centenars de joves gràcies a accions com aquesta.