JUNTA DIRECTIVA

francisco_rodriguez2

Francisco Rodriguez

President UE Gardeny dels darrers 12 anys, que va decidir cambiar la marxa del club i apostar per gent del mon del futbol, jove i amb ganes de fer una bona feina.

angel_castro2

Àngel Castro

Màxim responsable de l’àrea esportiva del club, amb experiència en l’organització de tornejos de caràcter lleure com a responsable del Torneig Telègrafs i Lligues Lleida.

josep-ramon-esparza

Josep R.Esparza

Exàrbitre de la Federació Catalana de Futbol, amb més de 20 anys d’experiència, i Cap d’Informadors, que gestionarà el departament de relacions institucionals del club.

jordi_ruich2

Jordi Ruich

Més de 20 anys com a àrbitre federat de la Federació Catalana de Futbol, i que actualment es dedica a la banca, gestionarà l’àrea econòmica del club.

sergi-cano

Segio Cano

Exàrbitre de 2ªB, i que actualmente es dedica a la banca, serà el responsable de màrqueting i coordinador d’àrees del club.

ivan_alonso2

Ivan Alonso

Diplomat en educació física per la UdL i amb una llarga trajectòria com a entrenador en clubs de Lleida, com el UE Balàfia, Mig Segrià, Fif Lleida i Atlètic Segre, que accepta el repte d’aquest nou projecte com a Coordinador del Fubol Base del club.

antoni_ortiz2

Antonio Ortiz

Vinculat a UE Gardeny des de la infàntesa, com a jugador i posteriorment com a entrenador de l’amateur i del benjamí, que continuarà com a entrenador i vocal de la Junta Directiva.